петак, 01. април 2016.

Bioten #WalkTall kampanja

27 letnjih stepeni, prvi april, Beograd. Ne, nije prvoaprilska šala, današnji dan više liči na kraj juna nego na april u Beogradu.
A baš ovaj divan i sunčan dan obeležilo je jedno sjajno druženje u Botaničkoj bašti Jevremovac u samom centru našeg glavnog grada.
Kampanja kompanije Bioten okupila je mnoge drage blogerke na brunch-u povodom najnovije akcije pod nazivom Walk Tall. Cilj kampanje je podržavanje žena i podsticanje samopouzdanog stava i ponosnog hoda, uzdignute glave
Kampanju pored osnaživanja žena prati i zabavna nagradna igra.
Naime, neophodno je otvoriti nalog na stranici WALK TALL (klik klik) , te okačiti kratak video koji pokazuje kako vi to hodate uzdignute glave. Dajte mašti na volju, jer je bitno da se zabavite, a i drugim damama pokažete da nisu same i da i te kako imaju razloga da hodaju ponosno. Pored snimka neophodno je dodati i inspirativni naslov i time podeliti šta je razlog koji vas motiviše i daje samopouzdanje.
Vredne nagrade su u igri (spisak i detalji su na linku ispod), tako da vam držim palčeve da osvojite jednu od njih, a prvi korak ka tome je poseta stranici WALK TALL.
Nadasve zanimljiv povod, a uz njega i prelepo dekorisan ambijent. Brunch u prirodi, uz mnoštvo cvetnih aranžmana koji su mamili poglede, a još više objektive blogokoleginica. 
Bilo je teško napraviti izbor fotki koje će ići u ovaj post jer je atmosfera bila van svih gradskih gužvi i žurbe. Daleko od buke ulice, daleko od gradske vreve, ušuškani u prirodu i proleće, zelenilo i pupoljke, vesnike nekih toplijih dana.
Misli su bile u tom trenutku, bezbrižne i čiste, kao i sama okolina.
Uz ukusne cvetne aranžmane, čekala nas je njamasta gozba u vidu sveže ceđenih sokova, salata i slatkiša u tegli. Meni vrlo zanimljiv koncept, jednostavan za ručak u kancelariji, školi, fakultetu. Prirodno, zasitno i pre svega ukusno i zdravo. 
Bioten dobro zna da je pored kremica, kožu potrebno lepo hraniti i iznutra, te su se postarali da vrlo zdravo ručkamo i pijemo. A kako je hrana nešto u čemu istinski uživam, morala sam da podelim i ove preslatke teglice sa vama!
 Najslađe za kraj. Divan spoj ukusa tri vrste čokolade, idealne slatkoće i teksture. 
 Sreća je bila velika kada sam ugledala mnoge zanimljive proizvode koji su krasili moj goodie bag. Sve stvarčice deluju jako zanimljivo i radujem se isprobavanju. Recenzije slede nakon detaljnog testiranja i sticanja utisaka, a ukoliko imate neku želju šta prvo probati i oceniti, pišite mi u komentarima :)
Za sam kraj vas ponovo pozivam da se pridružite zabavnoj akciji Walk Tall i prijavite se kako biste osvojile jednu od sjajnih nagrada. Klik na > http://www.walktall.rs/
Obavezno mi javite ukoliko ste jedna od srećnih dobitnica! Držim vam palčeve :)

Hvala Bioten-u na lepom druženju i širenju preko potrebne pozitivne energije!
Do sledećeg kuckanja, želim vam mnogo lepih dana i smelih koraka!

Нема коментара:

Постави коментар