среда, 01. јун 2016.

Weleda druženje

Poslednje majsko podne bilo je rezervisano za priču o prirodi i kozmetici, jednom rečju - Weledi.
Divan ambijent bašte Smokvice u Molerovoj bio je u skladu sa celom filozofijom brenda. Priroda i mir u sred užurbanog i bučnog grada. Beg od svakodnevnice i stvarnosti. Beg u boje, mirise, teksture i bezbrižno ćaskanje o onome što sve volimo - kozmetici, i to prirodnoj.
Dan je bio izmišljen. Sunce se svom silinom probijalo kroz grane, a fenomenalna igra svetlosti i senki je išla u korist fotkanju.
Priroda je definitivno najlepši dodatak svakom dobrom druženju.
Opuštena atmosfera, ležerno ćaskanje i Dijanino i Natašino prepričavanje doživljaja tokom posete Weleda centru u Nemačkoj bili su začinjeni laganom i preukusnom hranom kojoj niko nije mogao da odoli.
Bez žurbe i tenzije, bez usiljenosti, lagane i zabavne teme krasile su tih nekoliko sati provedenih sa preostalim blogokoleginicama.
Saznali smo da Weleda ima još nekoliko linija proizvoda kojih kod nas nema, da postoje i homeopatski lekovi, te da se ceo pristup uzgoja i proizvodnje zaista odvija onako kako se Weleda predstavlja. Nema laži, nema prevare. Sama i čista priroda, te njen ritam stižu u naše bočice i čine nas negovanima.
Neustrašivi gosti krali su keksiće i mrvice i uopšte ih nije bilo briga što se nas 9 okupilo baš oko tog stola na kojem se, sasvim slučajno, nalazila hrana koja ih je beskrajno privlačila.
Šarenilo boja i raznolikost mirisa i tekstura interesovali su sve nas. Šta li je u toj plavoj bočici i čemu mi može pomoći? Ah da, čula sam da je baš to onaj tonik koji mi je na listi želja. Nakon njuškanja i pipkanja, odluka je bila definitivna - kupujem ga prvom prilikom.
Noćna krema od irisa privukla je moju pažnju jer je namenjena baš suvoj koži, kakva je moja. Još jedna neophodna stvar koja se sama dopisala u moju listu. 
Detalji su ono što Smokvicu čini jednim od mojih omiljenih mesta za druženje, a doprineli su i opštem utisku o prirodi, Weledi i našem malom begu iz gradske vreve u ovu divnu baštu.
Veliko hvala Weledi i Ljiljani na pozivu i sjajnom druženju, te Dijani i Nataši na deliću atmosfere koji su nam prenele iz Weleda bašte. Bilo je zadovoljstvo videti poznata lica preostalih koleginica, i razmeniti mišljenja i iskustva.

Do sledećeg kuckanja, upijajte sunce i uživajte u divnom vremenu!

5 коментара: